Mijn jongeren gaan voor GOUD!!!

Doelgroepen die binnen dit project de hoofdrolspelers zijn: 

So Let’s Start!

1) Jongeren uit het basisonderwijs: De bovenbouw groep 6,7 en 8.
2) Jongeren uit het Voortgezet Onderwijs: VMBO-ers, havisten en VWO-ers.
3) Gymdocentenhelpen met een keuze maken wat passend is.
4) De ouders: Van jongeren uit het basisonderwijs.
5) Rolmodellen:Dit zijn o.a jongeren uit het voortgezet onderwijs, Jermaine Niffer (beroemde rapper) en Mounira Mansour (actrice en producer)
6) Trainers: Studenten van de Hogeschool van Amsterdam met een specialisatie Toegepaste Psychologie en Voeding en Diëtiek

“ROLMODEL JERMAINE NIFFER STAAT KLAAR VOOR DE jonge kinderen in de leeftijd acht tot en met twaalf DIE VOOR GOUD WILLEN GAAN.”

Succesvol omgaan met anderen organisaties is van groot belang. Door met verschillende organisaties samen te werken kun je het gezamenlijk doel sneller en effectiever bewerkstelligen. 

Het draagt bij aan het gezamenlijk resultaat namelijk, jonge kinderen in de leeftijd acht tot en met twaalf motiveren om in een veilige vertrouwde omgeving alle ruimte krijgen om zich op hun eigen tempo te ontwikkelen. Het belangrijkste is dat het jonge kind en de ouders het gevoel hebben dat: “zij mogen zijn wie zij zijn en kunnen worden zie zij willen zijn.” Zij leren op een structurele manier kennis te maken met diverse sport- en leer- programma’

Samenwerkingspartners

Kortom de stichting faciliteert en gaat in samenwerking met bovengenoemde organisaties, samen aan de slag. Alle doelgroepen leren (nieuwe) gedragingen/vaardigheden/inzichten en kennis op, wat uiteindelijk moet opleveren een GEZOND, VERANTWOORD en VITAAL leven. De stichting vind dat ieder kind, jongere en ouder een sportend een kans verdienen. Zij mogen zijn WIE zij ZIJN en worden WAT zij KUNNEN! De stichting wil hiermee realiseren dat de oprichtster een verbindende en een sportieve, succesvolle, maatschappelijke, betrokken ondernemer is. MIJN JONGEREN gaan voor GOUD!

1) Basisscholen Henricus

2) Basisschool het Springplank

3) Afgestudeerde Toegepast psycholoog studenten. (HvA)

4) Sport leraren (uit het basisonderwijs)

5) Custume Made Entertainment

6) Platform Ouders Participatie Onderwijs

7) Partij van de Arbeid

8) Albert Heijn Bos en Lommerplein

 

Verhaal van de meester

Hij ervaart ook dat zijn leerlingen te weinig bewegen. Kinderen zijn niet gemaakt om stil te zitten, zij horen lekker rond te rennen, te spelen en te bewegen. Als jullie als stichting het voor elkaar krijgen om op school al de gewoonte mee te krijgen dat bewegen gezond en leuk is. Is dat een meerwaarde voor ons.

Hij heeft besloten om met mij mee te denken aan een leuke hardloop programma waarbij we elke vrijdag met de groepen 6, 7 en 8 te gaan rennen. Hij zal als gymdocent zijn leerlingen motiveren en wij zullen als professionals dit faciliteren.

Voor vragen?

 

Contactpersoon: Sarra Haji, projectleider stichting WeDare2Dream

 

Telefoonnummer: 06-36442667

 

Email: sarahfelixdaal@hotmail.com

 

ONZE JONGEREN GAAN VOOR GOUD!