Mijn jongeren gaan voor GOUD!!!

Persoonlijk verhaal

De stichting wil kwetsbare jonge kinderen in de leeftijd acht tot en met twaalf helpen laten inzien dat vanuit eigen kracht dromen gerealiseerd kunnen worden met een positieve instelling, de juiste mindset en een duidelijk doel voor ogen. Hierbij wil ik, Sarra Haji, vanuit mijn persoonlijke ervaringen het verschil maken om deze jongeren in hun kracht te zetten om het beste uit zichzelf te halen. Mijn boodschap; WeDare2Dream, So let’s start en ga voor goud!

Waarom wil ik, Sarra Haji, mij hier met WeDare2Dream voor inzetten? Ooit ben ik ook een kwetsbare jongere geweest die met vallen en opstaan belangrijke levenslessen heeft moeten leren. In het verleden woog ik veel te zwaar en had ik een laag zelfbeeld. Ik vond mezelf lelijk en stom en werd heel erg vaak gepest door andere jongeren. Hierdoor kon mij moeilijk concentreren op school en heb ik mijn middelbare school uiteindelijk niet afgemaakt. Ik besloot op volwassen leeftijd het roer om te gooien en dit heb ik gedaan door verschillende opleidingen te volgen die ik allemaal succesvol heb afgerond.

De weg was lang en het ging niet zonder slag of stoot. Ik heb letterlijk moeten opboksen tegen tegenslagen die ik onderweg tegen kwam. Hoe heb ik dit gedaan? Door op zoek te gaan waar mijn passie ligt en vanuit plezier en talent ben ik gaan dansen, hardlopen en kickboksen om mezelf opnieuw uit te vinden. Ik kreeg meer vertrouwen in mijzelf en de toekomst en het resultaat mocht er wezen. Ik ben maar liefst 21 kilo verloren en zat goed in mijn vel.

Maar ook andere ellende heb ik doorstaan; ik heb een depressie en een burn out overwonnen en sta weer vol in het leven. Feit blijft dat ik een van die jongere ben waarvoor de stichting zich gaat inzetten! Kwetsbaar en boordevol talent, klaar om op de juiste manier het beste uit mijzelf te halen.

DOE MEE en ga voor GOUD

Nieuwsbrief aanmelden

Wil jij ook het laatste nieuws als eerste lezen over de Stichting WeDare2Dream meld je dan nu snel aan.

Voor vragen?

 

Contactpersoon: Sarra Haji, projectleider stichting WeDare2Dream

 

Tel: 06-36442667

 

Email: sarahfelixdaal@hotmail.com

 

ONZE JONGEREN GAAN VOOR GOUD!