Mijn jongeren gaan voor GOUD!!!

SCHOOLFRUIT

MEDE MOGELIJK gemaakt door ALBERT HEIJN!

Gezonde voeding is essentieel, hier zijn we het allemaal over eens. Het bevordert een heleboel factoren en aangezien de kinderen onze toekomst zijn is het niet meer dan normaal dan dat wij in hen investeren.

‘Slechts zo’n vier op de tien jonge kinderen in Nederland eten voldoende groente en fruit, blijkt uit cijfers van statistiekbureau CBS over de afgelopen twee jaar.’

En dat is veel te weinig. Kinderen moeten nog groeien en daarbij is voeding van groot belang. Helaas is de werkelijkheid niet zo fruitig. De wereld word duurder en kosten worden bespaard. Fruit en groenten worden gezien als een soort ‘luxe’ en dus word hier minder van gegeten.

In samenwerking met supermarkten in de stadsdelen West en Nieuw-West wil stichting WE DARE 2 DREAM het verschil maken. Basisscholen worden voorzien van groenten en fruit zodat alle kinderen op school hun dagelijkse portie binnen krijgen. Op deze manier kunnen kinderen kennis maken met meerdere smaken. Denk aan; radijs, snoeptomaat, paprika, grapefruit, ananas, meloen etc.

De kinderen nuttigen dit tijdens de pauze op school want SAMEN eten is ALTIJD leuker

DOE MEE en ga voor GOUD

Informatiecetrum:

Meld je aan als vrijwilliger

Volg de sportieve WeDare2Dream FIT hardloopprogramma

Volg de sportieve WeDare2Dream FIT dansprogramma

Steun ons met een financiële bijdrage

Stel een vraag via ons contactformulier

ONZE JONGEREN GAAN VOOR GOUD!